Techzine Talks

Wat is er nieuw in Chrome OS, macOS, iPadOS, Windows 11 en Windows 12

August 08, 2022 Coen & Sander Season 2 Episode 32
Techzine Talks
Wat is er nieuw in Chrome OS, macOS, iPadOS, Windows 11 en Windows 12
Show Notes

Het is hartje zomer, het is warm buiten, iedereen is op vakantie en wij maakten een nieuwe Techzine Talks. Tijd voor een luchtige podcast met een klein serieus tintje en dat gaat over Windows Autopatch. Niet zozeer over de updates in de besturingssystemen, dat zijn meer de luchtige updates. 

In deze podcast praten we je op een zeer laagdrempelige en luchtige manier bij over de laatste updates in de wereld van besturingssystemen. Iets waar onze expertise jaren geleden nog zeer groot in was, maar inmiddels is dat wel wat minder en is onze kennis opgeschoven richting enterprise IT. Deze podcast mogen onze luisteraars dan ook met een korrel zout nemen. 

In de eerste 12 minuten van deze podcast praten we je bij over Chrome OS en Chrome OS Flex en hoe je dat zakelijk kan gebruiken. Zowel met nieuwe als met verouderde hardware, want daar is met Flex een optie voor gekomen. 

Daarna gaan we verder met macOS en iPadOS, om te eindigen met Windows 11, Windows 12 en tot slot Windows Autopatch. Windows Autopatch moet onder zakelijke klanten de patch tuesday gaan vervangen. Met Windows Autopatch kan je al je patches uitbesteden aan Microsoft. Hoe dit precies werkt vertellen we in deze podcast.