Techzine Talks

De VMware soevereine cloud en de updates van VMware Explore Europe

November 14, 2022 Coen & Sander Season 2 Episode 46
Techzine Talks
De VMware soevereine cloud en de updates van VMware Explore Europe
Show Notes

We waren recent te gast op VMware Explore in Barcelona. Daar presenteerde het bedrijf de nieuwste VMware software en sprak het over productontwikkelingen. Zo ging het onder meer over de mogelijkheden om een soevereine cloud te creëren met VMware-technologie, maar ook over de weg van cloud chaos naar cloud smart.

Een groot gedeelte VMware Explore was een herhaling van VMware Explore US uit Augustus. Toch was er voldoende te presenteren om het Europese event te rechtvaardigen. Zo kwamen vSphere 8 en vSAN 8 beschikbaar. Ook Project Northstar is erg interessant, waarmee je in meerdere clouds dezelfde netwerkpolicies kan toepassen. 

Voor deze podcast ontvingen we Boudewijn Aelbers op de redactie, hij is verantwoordelijk voor de pre-sales organisatie binnen VMware Benelux. Met hem gingen we in gesprek over alle productaankondigingen en ontwikkelingen bij VMware. Onder meer over voorgaande onderwerpen, maar ook over VMware Aria, VMware Azure Solutions, VMware Cloud on AWS, Carbon Black, SD-Wan soft-client en Workspace One.