Techzine Talks

De 100e Techzine Talks - Hoe zijn we zover gekomen?

May 01, 2023 Coen & Sander Season 3 Episode 18
Techzine Talks
De 100e Techzine Talks - Hoe zijn we zover gekomen?
Show Notes

Techzine Talks is aangekomen bij de 100e aflevering. Bij de start van de podcast-serie was het vooral een experiment om mensen op een andere manier te informeren over trends, innovatie en ontwikkelingen in de zakelijke IT-wereld. We schrijven nog steeds de meeste content, maar de podcast is een waardig alternatief gebleken.

Met Techzine Talks mikken we niet op het grote publiek, we mikken op een niche van mensen die actief zijn of een bovenmatige interesse hebben in de zakelijke IT-wereld. Daarin zijn we met Techzine Talks succesvoller dan we vooraf verwacht hadden.  Zowel het aantal luisteraars als het aantal abonnees blijft gestaag stijgen. Ook merken we dat steeds meer partijen in de IT-markt graag meewerken onze podcastserie. 

We kunnen na 99 afleveringen inmiddels ook wel stellen dat we onze draai en format hebben gevonden. Gemiddeld duren afleveringen tegenwoordig zo'n 38 minuten en weten we elke aflevering wel waarde over te brengen op onze luisteraars. We krijgen ook steeds meer reacties van luisteraars. Iets wat we erg waarderen. Goede feedback is in die 99 afleveringen zeer waardevol gebleken. 

Vandaag de 100e aflevering, waar we toch even bij stil moesten staan. We blikken terug op die eerste 99 afleveringen en kijken ook een beetje vooruit naar de volgende 100. Deze Techzine Talks is een stukje langer dan je gewend bent, ook wat minder serieus. Je kan  deze aflevering ook rustig overslaan, veel wijzer ga je van deze aflevering niet worden, hooguit een beetje. De aflevering is wel met veel plezier (Coen) en tegenzin (Sander) gemaakt.